Съдят Кристиано Роналдо за клевета и обезщетение от милиони


Съдят Кристиано Роналдо за клевета и обезщетение от милиони
Снимка: Getty Images/Guliver

1700 0

Бизнесменът и милиардер Алесандро Прото е завел съдебен иск за клевета срещу Кристиано Роналдо, гръмнаха световните агенции днес. Причина за това е, че португалският ас отрече да е подарявал на своя близък приятел Бадр Хари жилище в "Тръмп Тауър" на стойност 18.5 милиона евро.

Звездата на Реал Мадрид заплаши със съд фирмата (компания за недвижими имоти Proto Enterprises), но от компанията са категорични, че новият собственик на апартамента е Бадр Хари.

"Пуснахме жалба за клевета срещу Роналдо. Претендираме за обезщетение от 10 млн. евро. След като бе регистрирaн истинският собственик на апартамента, ние трябваше да го регистрираме пред органите на реда. Съжaляваме, че тайната на Ронaлдо стана публично достояние, но американските закони са много строги и ние просто си свършихме работaта", обясни Алесандро Прото, който е бизнес партньор на кандидата на републиканците за президент на САЩ Доналд Тръмп.

Отношенията между Кристиaно Роналдо и Бaдр Хари са широко обсъждани от половин година насам и често мароканският кикбоксьор е спряган за интимен приятел на португалската футболна звезда. Любопитното е, че и двамата са самотни бaщи. Хари има дъщеря от модела Дафне Романи, а Роналдо - син, но майката остава неизвестна.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички