Реал Мадрид обяви изненадващ входящ трансфер на обичан от всички герой (ВИДЕО)


Реал Мадрид обяви изненадващ входящ трансфер на обичан от всички герой (ВИДЕО)
Снимка: Guliver/Getty Images

3908 0

За пореден трансферен прозорец Реал Мадрид е изненадващо неактивен, и то след като продаде Кристиано Роналдо на Ювентус. Флорентино Перес още не е намерил заместник на големия герой на феновете, но пък клубът обяви доста интересен "трансфер", който с хареса на мнозина, но някои го намериха за обиден, след като вече месец Роналдо няма заместник на "Бернабеу".

Като част от промоцията на новата "FIFA 19" на "EA SPORTS", от Реал Мадрид обявиха привличането на Алекс Хънтър - фикционален персонаж в играта, който за трета година ще е част от историята "The Journey", която отново ще е част от легендарната поредица. И в това издание Хънтър ще е част от селекцията на "белия балет" и беше приветстван от част от футболистите на Реал Мадрид.

"Трансферът" на Хънтър беше очакван, след като EA обяви, че ще включи Шампионска лига към първенствата в играта. Това ще е последното издание на Алекс Хънтър и "The Journey" в популярната поредица, като тя донесе много дивиденти на самата игра, както и на компанията създател.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички