Няма да повярвате колко фенове е спечелил ПСЖ в Instagram за 4 години

Популярността на Пари Сен Жермен за последните няколко години е нараснала неимоверно. Към момента на страницата на френския клуб в Instagram има над 20 милиона последователи. От началото на сезона те са се увеличили с 5 милиона, което е рекорд сред всички клубове за този период.

С този голям брой последователи ПСЖ е станал петият по популярност спортен клуб в света, пишат във Франция. Всяко негово "стори" събира средно между 500 000 и 1 000 000 гледания.

Официално: ПСЖ научи съдбата си в делото за нарушаване на Финансовия феърплей

Ръководството на ПСЖ получи най-добрата възможна новина след обвиненията към клуба за нарушаване на правилата за Финансов феърплей. Спортният арб...

Ïnstagram е идеалната платформа за привличане на млади хота от други държави. Повече от 93% от нашите фенове живеят зад граница, 3/4 от тях са на възраст от 18 до 34 години. Много сме доволни от тяхната подкрепа", заяви Ръсел Стопфорд, директор в маркетинг отдела на ПСЖ.

През 2015 година в последователите на клуба в Instagram са били 1,6 милиона, тоест 1150% ръст за 4 години. А кой е любимецът на феновете в състава вижте в този материал.

Етикети: |

Още по темата

Please select answer!