Ники Михайлов влезе в модния бизнес


Ники Михайлов влезе в модния бизнес

3832 0

Вратарят Николай Михайлов навлезе в света на модата. Футболистът купи ексклузивните права за световноизвестен бранд. И успоредно със спорта вече ще се занимава и с моден бизнес.

В края на септември италианската марка стана официален партньор на италианския футболен гранд „Милан". „Росонерите" вече се обличат с нея за изявите си извън мачовете.

У нас към момента свързването с футбола ще е чрез 28-годишния вратар. Ники Михайлов е лице и собственик на марката за България, пише "24 часа".

Едно от златните момичета закри социалните мрежи с убийствено секси визия

В петък вечерта той организира и специална презентация на влизането си в бранша, съчетано с отварянето на първия му магазин. Диляна Попова, Венета Харизанова и Биляна Йотовска бяха моделите, които представяха женската линия, а Александър Сано, Дидо от Д2 и Добромир Добрев - мъжката. Николай Михайлов събра хора от шоубизнеса, актьори, музиканти, спортисти, негови бивши съотборници от футбола за представянето на новия си проект извън терена. Самият Михайлов направи и обръщение на видеостена към всички свои гости, тъй като нямаше как да присъства поради спортните си ангажименти. В събота следобед вратарят има мач с „Мерсинспор" в Турция.

Докато беше в България в първата половина от годината, Михайлов обяви, че използва времето да „опипа материята" за бизнеса на място. След това реши да инвестира в сферата на модата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички