Herbalife става официален спонсор на лекоатлета Митко Ценов


Herbalife става официален спонсор на лекоатлета Митко Ценов

1984 0

Herbalife подава ръка на младата ни олимпийска лекоатлетическа надежда, който ще върви по стъпките на Роналдо и Тренто!

Днес, на специална церемония, провела се в столичния хотел Хилтън, Herbalife официално обяви едногодишния си договор за спонсорство с националния рекордьор на 3 000 метра стипълчейз Митко Ценов.

От днес Митко Ценов се присъединява официално към семейството на спонсорираните от Herbalife спортисти – коментира директорът на компанията за Югоизточна Европа Нина Шебечич Църнолатац. Като част от спонсорството Herbalife ще предостави на Митко Ценов широка гама от продукти, които ще подпомогнат талантливия лекоатлет при спазването на подходящ хранителен режим и сме сигурни, че ще се отразят благоприятно на физическото му състояние и на спортното му представяне – допълни Църнолатац.

Тя уточни, че подкрепата за спорта и обществената ангажираност са един от ключовите ценности на Herbalife. Компанията подпомага повече от 190 водещи атлети, отбори и събития по света и работи в над 90 страни, като редовно обогатява пазара с иновативни продукти и е лидер в разпространяването на здравословно хранене и активния начин на живот.

Партньорството на Herbalife с Митко Ценов започна по-рано тази година, и Олимпийската ни надежда употребява продуктите на компания вече няколко месеца.

„Щастлив съм, че имам възможност да се състезавам и печеля титли за България. За мен е чест, че заедно с моя треньор Йово Николов, сме подкрепяни от Herbalife и наистина се наслаждавам на моята нова Herbalife закуска. Открих, че това е един чудесен начин за начало на деня ми.“ – коментира Митко Ценов. „В резултат на това се чувствам много по-енергичен, подготвен и ентусиазиран да постигам по-добри резултати“

На въпрос на водещия Камен Алипиев как се чувства като част от екип, в който има звезди от ранга на Кристиано Роналдо, LA Galaxy и италианския волейболен отбор Тренто, чиито треньор е българинът Радостин Стойчев, Ценов отговори, че това може само да го радва и да го стимулира да печели повече състезания.

В рамките на събитието гостите и представителите на медиите имаха възможност да се запознаят отблизо с продуктите на Herbalife и да получат ценни съвети от талантливия ни лекоатлет по отношение на хранителния режим и съчетаването му с физически упражнения.

За Herbalife:

Herbalife е световна компания в областта на храненето, която променя живота на хората с висококачествени продукти от 1980 година насам. Продуктите на Herbalife за хранене, управление на теглото, енергия и фитнес, и лична грижа се разпространяват ексклузивно от отдадените, независими Членове на Herbalife в повече от 95 държави. Herbalife е ангажирана в борбата със световните проблеми на лошото хранене и затлъстяването, като предлага висококачествени продукти, самостоятелни обучения от Членове на Herbalife и общност, която вдъхновява потребителите да водят здравословен и активен начин на живот.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички