Елена на Бербатов пише книга за 2 млн. паунда


Елена на Бербатов пише книга за 2 млн. паунда

12703 0

Оферта за зашеметяващите 2 милиона паунда за книга, в която описва перипетиите на футболната ни суперзвезда Димитър Бербатов по време на престоя му в Манчестър Юнайтед е получила половинката на нападателя Елена Щилянова, твърди "Всеки Ден".

Красавицата, която рядко попада в светлините на прожекторите, си водела дневник на всичките преживявания в личен и професионален план с Митко още откакто се премести да живее при него през 2007 г. Наскоро с нея са се свързали представители на британското издадтелство "Ходжърс и Стоутън", вторият най-голям разпространител на художествена и документална литература на Острова. Хитрите бизнесмени сложили на масата огромната сума, за да претвори Елена спомените си в документален роман.

Щилянова щяла да получи професионална помощ от щатни сътрудници на "Ходжърс и Стоутън" в създаването на произведението, като идеята била да се наблегне на вътрешните конфликти в съблекалнята на клуба, расисткия скандал между Патрис Евра и Луис Суарес и намесата на американските евреи Глейзър в политиката на отбора през погледа на една футболна съпруга. Подобаващо място щяло да бъде отделено и на личностните проблеми между Бербатов и Алекс Фъргюсън през последната година на престоя на българина в Юнайтед.

Димитър първоначално остро се противопоставял на възможността половинката му да заяви присъствие в обществото точно по такъв начин. В крайна сметка обаче той се огънал под натиска на Елена, която смятала, че на 37 години заслужава да обърне внимание и на личното си развитие, след като прекарва почти цялото си време в грижи за двете им дъщери - Деа и Елиа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички