ВИДЕО: Няма футболист, който да симулира по-добре от ЛеБрон Джеймс


ВИДЕО: Няма футболист, който да симулира по-добре от ЛеБрон Джеймс
Снимка: Guliver/GettyImages

1520 0

Свикнали сме да гледаме какви ли не брутални симулации по футболните терени, където Кристиано, Неймар, Меси, Бускетс и кой ли още не показват завидни актьорски умения. Но безспорно най-близо до Холивуд е суперзвездата на баскетбола ЛеБрон Джеймс.

Най-добрият баскетболист на планетата е не само майстор на играта с оранжевата топка, но от години насам е добавил към арсенала си и отлична актьорска игра, с която нерядко изкарва технически нарушения на своите съперницици.

Такъв беше и случаят срещу Голдън Стейт Уориърс. Той преднамерено се блъсна в Дреймънд Грийн, очакваше контакта, но се просна на земята по начин, по който може да падне само ако го уцелят със снайпер в главата. Съдиите обаче се вързаха и веднага отсъдиха технически фаул на крилото на "воините".

Въпреки театралните изпълнения от световна класа на ЛеБрон, Голдън Стейт отнесоха Кливланд с 35 точки разлика в "Оракъл Арена".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички