Шестимата футболисти, които си избраха неразбираемо странни номера за 2017


Шестимата футболисти, които си избраха неразбираемо странни номера за 2017
Снимка: Guliver/GettyImages

6278 0

В рамките само на два дни Морган Шнайдерлен и новата надежда на Арсенал Коен Брамал си избраха номерата, с които ще играят за новите си клубове. Истината обаче е, че те са изключително странни и нямаме никаква представа защо и двамата взеха подобно решение.

Така те попаднаха сред играчите, които ще играят с прелюбопитни номера през настоящия сезон. Ето и нашия топ 5:

1. Джонатан де Гузман - халфът на Суонси играе под наем в Киево. До тук всичко е нормално, но холандецът се подвизава в Серия А с номер... 1.

2. Джо Уайдсмит - вратарят на Шефилд Уензди не играе нито с №1, нито с №12, които са стандартни за играчи на неговата позиция. Той излиза на терена за всеки мач, носейки №2.

3. Габриел Барбоса - новото попъленение на Интер през миналото лято се очакваше със сериозен интерес. До момента той не е показал и капка от своя талант в Серия А, което като нищи се дължи на номера, който си избра - 96.

4. Морган Шнайдерлен - преминал от Манчестър Юнайтед в Евертън, френският халф очаква най-накрая да получи игрово време. И очевидно се чувства позабравен, след като още преди да се появи на терена се заговори за него. Защо? Защото си избра да носи №2 при "карамелите".

5. Коен Брамал - изключителната история на доскорошния аматьор продължава с пълна сила. След като Арсенал го взе от аматьорски отбор, сега той ще носи №85. Каква е причината? Никой не знае, но в Арсенал има и други свободни номера, от които левият бек можеше да си избере.

6. Асамоа Гиан - нападателят от Гана направи страхотна кариера като нападател и дори беше сред най-добре платените футболисти в Китай. Сега той е в Ал Ахли и продължава гордо да носи... №3 на гърба на фланелката си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички