Румънка отвя наша Маша по популярност


Румънка отвя наша Маша по популярност
Снимка: Getty Images/Guliver

2637 0

Мария Шарапова претърпя поражение, но извън корта. Приятелката на Григор Димитров е чак на трета позиция по популярност в сайта на женската тенис асоциация. Оказва се, че румънката Симона Халеп е най-търсеното име в онлайн страницата през 2014 г. След нея на второ място се нарежда Серина Уилямс, която е пред Шарапова и в световната ранглиста. Американката завършва годината като №1, а руската звезда е втора.

Халеп направи изключителен пробив и стигна до топ 3 на планетата този сезон. Тя обаче нашумя и с проявите си извън спорта. За ужас на своите фенове румънката се подложи на операция за намаляване на бюста. Това стана преди 4 години, след като сексапилната тенисистка разкри, че получава силни болки в гърба. След интервенцията Халеп се придвижи с повече от 100 места в ранглистата. Тя обаче имаше успехи и преди това, като е шампионка за девойки на „Ролан Гарос“ през 2008-а.

Шарапова не изглежда разстроена от третото си място по популярност, а напротив, продължава да демонстрира празничен дух, пише "Преса". Нежната половинка на Гришо пусна снимка в социалните мрежи заедно с кучето си, което е порода „Померан“. На фотото малкият домашен любимец е в прегръдката на стопанката си, а на главата му има коледна шапчица.

Григор има далеч по-сериозни ангажименти, докато се подготвя с Шарапова за коледните празници. 23-годишният хасковлия се снима по изрязана фланелка и показа завидни мускули. Преди няколко седмици треньорът му Роджър Рашийд обяви, че ще го превърне в „звяр“ във фитнеса.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички