Преди близо 2 години: 10 абсурдни предмета, които са по-ценни от Ван Дайк (ВИДЕО)


Преди близо 2 години: 10 абсурдни предмета, които са по-ценни от Ван Дайк (ВИДЕО)

4819 0

След първите година и половина на Върджил Ван Дайк на "Анфийлд", никой вече не се сеща за платените 75 милиона паунда за неговите услуги. Със сигурност никой не се е и надявал холандският бранител да се превърне толкова бързо в една от най-големите футболни звезди, но критиките към Ливърпул за платената сума бяха жестоки. 

Малко след преминаването на Ван Дайк в състава на Ливърпул един от най-популярните сатирични сайтове - The Sport Bible, създаде видео с 10 неща, които имат по-голяма стойност от бившия защитник на Саутхямптън. В материала, който ще видите под статията, с хумор "Спортната библя" изброява предмети, които вършат повече работа от бранителя, сред които има вилица на синджир, чайник от шоколад, хилка за тенис на маса с дупка в средата и домашен любимец във формата на камък. 

Разбира се, преди близо две години много футболни фенове и специалисти бяха категорични, че Ливърпул е платил прекалено висока цена за защитника. Сега, 21 месеца по-късно мърсисайдци се смеят последни. Ето и въпросното видео: 

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от На фокус


Ерлинг Холанд с нова порция рекорди, но този път в Шампионска лига

Голямото име днес ще е Ерлинг Холанд - детето-чудо на световния футбол, което изгря на най-голямата европейска...

Реклама
Реклама