И те са знаменитости - най-известните спортни фенове в света


И те са знаменитости - най-известните спортни фенове в света

6038 0

Феновете на спорта също могат да са знаменитости. Особено онези, които демонстрират огромната си любов към любимия отбор в екстремни ситуации и с респектиращо упорство. В загуби и победи. Запознайте се с най-известните фенове в света, подбрани от Sports.ru.

Витек. Най-обсъжданият човек от Мордовия - фенът Виктор Ванякин.

Барбаш. Брадатият фен на Бенфика, който не изпуска мач на тима от повече от 35 години.

Ариго Броведани. Единственият фен на Удинезе, който подкрепи отбора в мача срещу Сампдория през декември 2012 г. Мачът завърши 2:0 в полза на Удинезе, а Броведани стана герой за местните медии.

Даръл Бейли. Също и Клипър Даръл. Дългогодишен фен на Лос Анджелис Клипърс, който обича да танцува и е обсебен от клубните цветове. Също така е известен с факта, че преди няколко години ръководството на "Клипърс" изиска от него да не използва името на клуба като свой псевдоним.

Моко. Сенегалец, който се мотае по етапите Гран-при от края на 1970 г. и го познават всички - от Екълстоун до Даниел Квят. Известен е също с това, че не може да шофира.

"Зелените мъже". Фенове на Ванкувър Канъкс, известни със смешните си изпълнения, обикновено насочени към съперника.

Булли. Колоритен фен на Арсенал, който попада в обективите на всяко домакинство през изминалия сезон. Ходи на стадиона от повече от 30 години.

Томас Балайшис. Литовски фен на баскетбола, който почти не пропуска мач на националния отбор и никога в живота си не се е бръснал.

Парамон. Сергей Заборовски, фен на Динамо (Киев) от 1967 г. През април 2011 г., след края на мача в Лига Европа Динамо - Брага, недоволен от резултата, ритна един от съдиите.

Кевин Шрьодер. Фен на хокейния Кълъмбъс Блу Джакетс, известен с огнените си танци и изрисуваното си тяло.

Норберт Щарк. Немски фен на биатлона, който от 1992 г. не е пропуснал нито един етап от Световната купа и световното първенство.

Кловис Акоста Фернандес. Фен на бразилския национален отбор, посетил повече от 150 мача на отбора, и попаднал във всички обективи след поражението с 1:7 от Германия на Мондиал 2014.

Маноло Ел Бомбо. Фен на испанския национален отбор, който бие барабана си вече на осем световни първенства.

Диди Дзефт. Германски фен на велоспорта, известен също и като El Diablo. Подскача забавно и размахва тризъбец по време на основните велосъстезания от 1993 г. насам.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички