7 причини защо Роналдо може да е бисексуален


7 причини защо Роналдо може да е бисексуален

31209 0

"Евроспорт" се зае да отговори на най-любопитния въпрос във футболните среди в последно време - бисексуален ли е Кристиано Роналдо. И намери 7 доказателства:

Пипа приятели

През юни Роналдо бе заснет от папараци в двусмислено положение.

Жълтите медии се зарадваха, че вече има доказателство за хомосексуалните наклонности на Роналдо. Други обаче са на мнение, че това е фотошоп. Има и мнения, че всъщност Роналдо пипа приятеля си не за органа, а за бедрото.

Твърде често се оплаква по време на мачовете

Най-честата претенция на Кристиано и любим аргумент на феновете на Лионел Меси са неговите гмуркания, неумението му да губи и постоянните оплаквания към арбитрите.

Обсебен е от външния си вид

Въпреки че дните на мръсните и потни мъжкари отминаха безвъзвратно, по въпроса за външния вид Роналдо ще бъде много по-компетентен от доста супермодели.

Прекара една нощ с Ланс Бас

Преди няколко години Роналдо, който още се срещаше с Ирина Шейк, прекара една нощ в Ню Йорк с бившия член на поп грубата "Ен Синк" Ланс Бас, който е известен музикант, певец и открит гей.

Намекът на Риана

Роналдо и Риана са свързвани от дългогодишни приятелски отношения. Преди две години на въпрос за възможен роман с португалеца барбадоската красавица заяви: "Имам много приятели гейове и винаги съм била "за " сексуалното разнообразие".

Кристианиньо

Кристиано няма дете от нито една от приятелките си. Неговият 4-годишен син Кристианиньо е подарък от сурогатна майка. Хората с хомосексуални наклонности прибягват до такива услуги често - например, през 2008 г. сурогатна майка роди синове близнаци на гей иконата в попа Рики Мартин.

Възможно е да е бисексуален, но със сигурност не е гей. Тъй като в живота му са били красавици като нея:

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички