Защо се провалиха биатлонистите ни досега в Пьонгчанг?

Днес българските биатлонисти не се представиха добре в преследването на 12,5 км. в биатлона в Пьонгчанг. Краси Анев финишира на 45-о място, Влади Илиев завърши 46-и, а Антон Синапов зае 60-а позиция. Пред БНТ всеки от тях обясни причината за разочароващото си представяне.

Владимир Илиев: "Допуснах много грешки. На втора стрелба ми попречи силният вятър. Днес целта ми бе да се класирам максимално напред. Чувствам се добре. Гледам към другите стартове. Дадох каквото можах. Осем места прогрес не е много, очаквах повече. Не можах да се справя със стрелбата, това предреши мястото ми в класирането".

Краси Анев изригна: Ние сме пълнеж на големите сили!

Българският биатлонист Красимир Анев бе крайно недоволен от представянето си в спринта на 10 километра в биатлона на Зимните игри в ПьонгЧанг. То...

Красимир Анев: Вчера и двата пропуска бяха по моя вина. На позиция прав направих прибързан изстрел, пак по моя вина. Днес на прав започнах да чувствам голяма умора. Имаше и вятър, с който не можах да се справя. Ще се съсредоточа върху индивидуалната дисциплина".

Антон Синапов: Разочарован съм, особено за втората част. Когато желаеш много нещо да се получи - не се получава. В индивидуалната дисциплина искам леки корекции в стрелбата да направя. На положение прав не можах да се концентрирам. На Олимпиада напрежението е различно, трудно е да се концентрираш. Чувствах се добре, по-бърз бях от вчера".

Още по темата

Please select answer!