Радослав Янков: Трофеят събира труда ми още от първия ден


Радослав Янков: Трофеят събира труда ми още от първия ден

1347 0

Днес носителят на Световната купа по сноуборд Радо Янков и треньорът му Георги Атанасов получиха чекове от спонсорите си от Fibank. След награждаването Янков сподели, че трофеят му е тежък, защото събира целият му труд, като освен това разказа и как се чувства в последните няколко дни, когато е на гребена на вълната.

„Този трофей тежи много, тъй като събира трудът ми още от първия ден, от който карам сноуборд до ден-днешен, изключително много тренировки, търпения, лишения, упоритост и амбиция”, каза Янков и продължи:

„Сутринта заедно с треньора ми пак гледахме спусканията ми и направихме анализ. Имах и по-слаби моменти през този сезон, но във всеки един старт успявах да влизам във финалите, което беше и цел номер 1 за всеки старт. Тези дни всички са много радостни и щастливи от успеха ми. Всички ме поздравяват и това ме радва.

Различна трудност е да се катериш към най-високото стъпало, а сега ще е трудно да се поддържа това ниво. Аз обаче не се отказвам и ще продължавам да тренирам по същия начин, до колкото ми е възможно. Не съм мислил още за следващия сезон. Още не е приключил и този.

Лятото започвам физическа подготовка, а до следващия сезон има още време”, завърши сноубордистът. Той призна, че никакви предложения за други спонсори не са му били отправяни.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички