Любо Ганев с призив към феновете: Елате в залата и ни подкрепете


Любо Ганев с призив към феновете: Елате в залата и ни подкрепете
Снимка: БГНЕС

1739 0

Националният отбор по волейбол на България се изправя срещу Австралия в своя мач №6 от турнира Лига на нациите. Двубоят е с начален час 20:00 часа. Понастоящем "лъвовете" загубиха четири срещи и спечелиха само една, но тя бе постигната в последния им мач от надпреварата и то пред родна публика - 3:0 гейма срещу Иран!

Президентът на федерацията Любомир Ганев призова на сайта на федерацията всички, които обичат спорта да дойдат в "Арена Армеец" и да подкрепят водения от Николай Желязков тим.

"Публиката имаше огромен принос за победата ни над Иран в първия двубой. Говорих и с треньорите, и с момчетата. Подкрепата от трибуните им е дала буквално криле. Иран е изключително силен тим, а ние победихме с 3:0. Очаквам залата да бъде още по-пълна довечера, защото имаме нужда от всеки фен. Очакват ни три прекрасни волейболни дни, които стартират днес срещу Австралия, а през уикенда играем срещу САЩ и Бразилия. Българският фен обича силните, а нашият млад отбор става все по-добър. С подкрепата на запалянковците съм сигурен, че можем да спечелим и трите двубоя. Аз ще съм в залата и ще ви чакам".

А ето къде да гледаме България- Австралия!

 

 

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички