Звездата на Левски с положителна допинг проба? Владо Николов казва "Не знам"


Звездата на Левски с положителна допинг проба? Владо Николов казва "Не знам"
Снимка: Волейболен клуб Левски/Facebook

1817 0

Волейболният Левски отпадна от плейофите на родната Суперлига, след като отстъпи с 3:0 на шампионите от Добруджа 07 в зала "Универсиада", а след поражение и в първата среща "сините" отпадат от надпреварата.

Преди началото на срещата се видя, че звездата на тима Спас Байрев не е в групата, което породи различни въпроси и най-вече дали диагоналът не е дал положителна допинг проба. При резултат 2:0 президентът на клуба Владимир Николов коментира случващото се с лаконичнотно "Не знам".

"Защо Спас Байрев не е на разположение на треньора?", бе първият въпрос към Николов, който отговори с "Ти разчиташ пред камера, че ще ти отговоря на въпроса, на който не ти отговорих на четири очи, така ли? Няма да ти отговоря."

"На твоя бенефис ти даде своята фланелка на него. Той трябваше да бъде следващия "Владо Николов", съжаляваш ли за онази постъпка?"

"В момента, в който го направих, това беше правилната постъпка. В момента с оглед неговите колебливи игри в последния месец, може и да е било грешка", завърши Николов 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички