Жалко - Боян Йорданов отново няма да играе на Европейското

Феновете на волейбола у нас няма да гледат светкавичната лява ръка на Боян Йорданов по време на Европейското първенство, което започва в края на август. Опитният диагонал отново няма да е на разположение на Пламен Константинов, след като го е информирал, че не се чувства в достатъчно добро състояние и няма да бъде полезен на тима.

Това е втори неуспешен опит на Йорданов за завръщане в националния отбор. Той беше в разширения състав за ЕвроВолей 2015, което се проведе в България и Италия, но тогава не съумя да се възстанови от операция на рамото.

Константинов извика трима диагонали на лагера

Селекционерът на националния отбор по волейбол Пламен Константинов направи нова промяна в състава. Той се подсигури с трима диагонали за Европейс...

Бившият играч на Левски беше с ключова роля по време на големите успехи през 2006 и 2007 година, когато "лъвовете" завоюваха бронзови медали на Световното първенство и на Световната купа, провели се в Япония.

Почти гарантирано Велизар Чернокожев ще е втори избор за позицията "диагонал", която е гарантирана за най-резултатния ни играч Цветан Соколов.

Още по темата

Please select answer!