Жалко - Боян Йорданов отново няма да играе на Европейското


Жалко - Боян Йорданов отново няма да играе на Европейското
Снимка: FIVB

1390 0

Феновете на волейбола у нас няма да гледат светкавичната лява ръка на Боян Йорданов по време на Европейското първенство, което започва в края на август. Опитният диагонал отново няма да е на разположение на Пламен Константинов, след като го е информирал, че не се чувства в достатъчно добро състояние и няма да бъде полезен на тима.

Това е втори неуспешен опит на Йорданов за завръщане в националния отбор. Той беше в разширения състав за ЕвроВолей 2015, което се проведе в България и Италия, но тогава не съумя да се възстанови от операция на рамото.

Бившият играч на Левски беше с ключова роля по време на големите успехи през 2006 и 2007 година, когато "лъвовете" завоюваха бронзови медали на Световното първенство и на Световната купа, провели се в Япония.

Почти гарантирано Велизар Чернокожев ще е втори избор за позицията "диагонал", която е гарантирана за най-резултатния ни играч Цветан Соколов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички