Волейнационал впечатли с бързо възстановяване след отстранен тумор


Волейнационал впечатли с бързо възстановяване след отстранен тумор

1879 0

Волейнационалът ни Тодор Скримов се завърна в игра само 28 дни, след като му бе отстранен тумор, който е бил диагностициран навреме.

Скримов е бил на прегледи заради контузия, когато му е открит тумор в бъбреците, който за щастие се е оказал доброкачествен и диагностициран навреме. Българският волейболист разкри, че е бил уплашен, след като му съобщили диагнозата, но се е опитал да е максимално спокоен, за да не притеснява близките си.

„Получих разтежение и за да съм по-спокоен, ми направиха резонанс. От прегледа се видя, че има нещо по-сериозно, но не стана ясно дали е киста, или тумор. За 2-3 дни не знаех какво да мисля. Тогава ме обзе страх, защото не знаех какво да очаквам. Когато се разбра, че имам тумор, попитах какви са ми шансовете. Обясниха ми, че са го открили навреме и че шансът ми за възстановяване е много голям. Тогава се успокоих. Не исках да се виждам с близките ми, за да не се паникьосват".

Малко по-малко от месец и Скримов вече е възстановен и споделя, че след преживаното се чувства доста по-силен.Той влезе в третия гейм на мача между Ревивре (Милано) и Киоене (Падуа) и бе бурно аплодиран от публиката.

"Очаквах да съм извън игрището поне още 2-3 седмици, въпреки че все се надявах да се върна по-рано. Работихме добре и веднага щом се почувствах готов да правя нещо, постоянно поддържах връзка с клубния ни лекар д-р Клаудио Бененти и с физиотерапевта ни Диего Чериоли. Всичко мина добре и в крайна сметка се възстанових по-бързо от очакваното”, заяви Тодор Скримов в интервю за „Гадзета дело Спорт”.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички