Волейболните национали допуснаха четвърта поредна загуба


Волейболните национали допуснаха четвърта поредна загуба
Снимка: FIVB.org

1059 0

Националният ни отбор по волейбол записа четвърта поредна загуба. Възпитаниците на Силвано Пранди загубиха и от Полша с с 1:3 (25:22, 19:25, 25:27, 20:25) в среща от втората седмица на Лигата на нациите по волейбол за мъже в китайския град Нинбо.

Двубоят  започна отлично за възпитаниците на Силвано Пранди, които поведоха в резултата, но „Дружина полска“ отвърна мигновено на предизвикателството и изравни след 25:19. Последва равностойна трета част, в която българите се бориха, но в крайна сметка се поддадоха на напрежението и загубиха след 27:25.

В четвъртия гейм поляците дръпнаха рано-рано в резултата и докрая спокойно поддържаха разлика със съперника, за да се поздравят с успеха. Най-резултатен за победителите бе Бартош Беднож със 17 точки (16 от атака и 1 от блокада), а Мачей Музай добави 14 (12 от атака, 2 от блокада). За „трикольорите“ Розалин Пенчев и Николай Учиков завършиха с по 14 пункта. Това бе третата победа на световния шампион в тазгодишното издание на Лигата на нациите. Утре националите ни излизат в двубой срещу Франция.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички