Владо Николов би шута на Спас Байрев


Владо Николов би шута на Спас Байрев
Снимка: Facebook/Волейболен Клуб Левски

1655 0

Преди около година Владимир Николов изигра своя бенефис, като тогава обяви и своя наследник - Спас Байрев. Още лятото той бе вече част от Левски и започна сезона със синята фланелка на гърба си, на който се отличаваше №11.

На 22 февруари обаче Байрев дава положителна допинг проба за употреба на канабис след Вечното дерби с ЦСКА в "Арена Армеец".

Пробата излиза преди втория мач от 1/4-финалите на плейофите в Суперлигата срещу Добруджа 07 и диагоналът е изваден от състава. Два дни по-късно става ясно, че юношата на Виктория вече не е част от тима на Левски, като за това се е погрижил именно президентът на клуба Владимир Николов.

"За мен това, което се случи, е недопустимо и в пълен разрез с разбиранията ми за професионализъм - спрямо клуба и спрямо останалите момчета в отбора. Проведохме разговор с играча и взехме решение, че не можем да продължим съвместна работа. Една от най-важните ни цели е да изграждаме отбор, който да бъде пример за подрастващите, да възпитаваме определени ценности и да защитаваме по най-добрия начин името, което носи клуба ни. Въпреки това развитие на нещата, желая успех на Спас и се надявам да намери своя професионален път", заяви Николов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички