ВИДЕО: Нещата, които може звездата на Франция, са нереални


ВИДЕО: Нещата, които може звездата на Франция, са нереални

1781 0

Българският национален отбор по волейбол се класира за полуфиналите на Евроволей 2015 след страхотна победа над Германия в София.

Очакванията на феновете се повишиха след страхотните игри на играчите на Пламен Константинов, но сега "лъвовете" имат много тежко препятствие - Франция.

"Петлите" са непобедени през настоящия волейболен сезон, като играта им дори се подобрява въпреки феноменалното представяне на тима по време на Световната лига.

Освен това тимът има в редиците си и един от най-добрите волейболисти на планетата - Ървин Нгапет. Освен че е безпощаден нападател и разполага с един от най-добрите сервиси на планетата, посрещачът е подобрил значително и защитата си.

Доказателство за това е представянето му срещу Сърбия на четвъртфиналите - в края на мача той спаси три почти невъзможни топки, а едната от тях я оставяме без коментар.

Не е реално колко комплексен играч е станал Нгапет само в рамките на 2-3 години, но можем само да се надяваме, че срещу България ще е един от по-лошите му дни.

Ето наглед и какво може Нгапет в защита:

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички