Скримов: Залата, макар и непълна, ни помогна за успеха


Скримов: Залата, макар и непълна, ни помогна за успеха
Снимка: Guliver/GettyImages

1352 0

Посрещачът на националния ни отбор по волейбол Тодор Скримов призна, че трудната им победа над Иран на Световното първенство е постигната и благодарение на публиката в зала "Арена Армеец". Националът беше най-резултатен за България, отбелязвайки 18 точки.

"Беше страхотна публиката, имаше празни места, трудно се пълни тази зала, а и цените на билетите... Усетихме подкрепата на публиката, дори в третия гейм, когато изпускахме гейма, те ни помогнаха най-много и заради тях успяхме да бием. С момчетата си говорим, че тук, в тази зала ни е най-удобно", коментира звездата след успеха.

"Сервисът, който търсехме, явно е бил в София. Хубавото е, че успяхме да натиснем съперника от първата точка, което беше рзликата от мача с Иран във Варна", допълни той.

Скримов е оптимист за шансовете на отбора да се класира за финалната шестица. "3 от 3 изглежда много трудно, но не сме спирали да вярваме. След тази победа продължаваме още по-уверени. Наистина, САЩ и Канада са по-силни от Иран, но защо да не успеем да ги победим. Какво ни е нужно срещу САЩ? Силен начален удар от всички, без много грешки... На теория е така, но на практика ще видим какво ще стане", завърши посрещачът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички