Салпаров знае какво липсва на националния отбор, за да е сред най-големите


Салпаров знае какво липсва на националния отбор, за да е сред най-големите
Снимка: FIVB

2599 0

Либерото на националния отбор по волейбол - Теодор Салпаров, остана здраво стъпил на земята след "чистата" победа с 3:0 на България над Пуерто Рико. Опитният защитник обясни, че трябва да бъде спечелен по подобен начин двубоят с Куба и тогава чак да се мисли за престоящата следващата седмица среща срещу Полша.

"Трябваше ни да победим чисто. Пуерто Рико не са от нашата класа и беше задължително да ги бием. Трябва да бием чисто и Куба, както и да дадем всичко срещу Полша. Надявам се да имаме успех, всичко може да стане. Преди последния мач с поляците ще знаем дали имаме шансове да станем първи или втори", заяви Салпаров.

В същото време, подобно на Пламен Константинов, либерото даде своето мнение за това какво липсва на националния отбор по волейбол, за да се нареди сред най-големите в спорта през последните години.

"Всичко е на психологическа основа и умение. Ние правим пропуски в елементарните ситуации. Големите отбори си взимат тези положения. Трябва да надградим в дребните детайли", категоричен е една от звездите в селекцията на Пламен Константинов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички