Right Rental отново шампиони по плажен волейбол


Right Rental отново шампиони по плажен волейбол
Снимка: Holiday Heroes

936 0

На 30 юни празничните герои на България отново събраха волейболните асове в българския социално отговорен бизнес в турнир от серията „Спортувай с мисия“.

За четвърта поредна година домакин на плажните волейболни страсти беше Добромир Лазаров, който посрещна двадесетте отбора на компаниите и приятелите на Holiday Heroes на откритите игрища в Божурище.

Начало на турнира даде бившият национал Евгени Иванов – Пушката, който изтегли и жребия за състезанието. След оспорвана „битка“ първото място отиде отново при тима на Right Rental. На второ място останаха Pontica Solutions, следвани от VMware. Те бяха наградени лично от един от най-успешните ни волейболисти, състезавал се в редица европейски първенства – Иван Колев. Освен сребърните медалисти Pontica Solutions, в състезанието с кауза кампания „Коледа 2018“ за пръв път се включиха отбори и на Paysafe, GTT, City Express и PROS. А в действие отново бяха и тимовете на „обичайните заподозрени“ InTime, UPS, Advanced Nutrients, Bayer, Visteon, Vivacom, KPMG, DB Schenker, BBDO, Bright Marketing Research и Lidl.

Това издание на „Спортувай с мисия“ беше подкрепено от 2sport4life, които организираха специални тренировки „Body Transformer“ за гостите на турнира, тренировки за деца „Детето чудо“, както и такива за майки с бебета от Лилия Сураджиева Райков. Обядът беше на чудесните пици от Domino’s Pizza. „Лактима Балкан“ и трапезна вода Savina от своя страна се погрижиха играчите да са не само добре хидратирани, но и турбо свежи. Всички участници получиха подаръци от STR8 , B.U., Bioten, Carroten и IVB Cosmetics. Победителите вдигнаха купата, подарък от „К и К спорт“, и получиха вкусни чипсове от Roger’s.

Благодарение на спортния хъс и участието на всички компании се събраха точно 14 650 лв. за каузата на Holiday Heroes, за да могат хиляди семейства в нужда да посрещнат Коледа 2018 с пълна празнична трапеза.

Right Rental отново шампиони по плажен волейбол

Евгени Иванов – Пушката и Иван Колев откриха благотворителния турнир на Holiday Heroes, в който участваха 20 отбора на социално отговорни компании и се събраха близо 15 000 лв в подкрепа на каузата хиляди семесйтва в нужда да посрещнат Коледа 2018 с пълна празнична трапеза

На 30 юни празничните герои на България отново събраха волейболните асове в българския социално отговорен бизнес в турнир от серията Спортувай с мисия. За четвърта поредна година домакин на плажните волейболни страсти беше Добромир Лазаров, който посрещна двадесетте отбора на компаниите и приятелите на Holiday Heroes на откритите игрища в Божурище.

Начало на турнира даде бившият национал Евгени Иванов – Пушката, който изтегли и жребия за състезанието. След оспорвана битка първото място отиде отново при тима на Right Rental. На второ място останаха Pontica Solutions, следвани от VMware. Те бяха наградени лично от един от най-успешните ни волейболисти, състезавал се в редица европейски първенства – Иван Колев. Освен сребърните медалисти Pontica Solutions, в състезанието с кауза кампания Коледа 2018 за пръв път се включиха отбори и на Paysafe, GTT, City Express и PROS. А в действие отново бяха и тимовете на „обичайните заподозрени InTime, UPS, Advanced Nutrients, Bayer, Visteon, Vivacom, KPMG, DB Schenker, BBDO, Bright Marketing Research и Lidl.

Това издание на Спортувай с мисия беше подкрепено от 2sport4life, които организираха специални тренировки Body Transformer за гостите на турнира, тренировки за деца „Детето чудо, както и такива за майки с бебета от Лилия Сураджиева Райков. Обядът беше на чудесните пици от Domino’s Pizza. Лактима Балкан и трапезна вода Savina от своя страна се погрижиха играчите да са не само добре хидратирани, но и турбо свежи. Всички участници получиха подаръци от STR8 , B.U., Bioten, Carroten и IVB Cosmetics. Победителите вдигнаха купата, подарък от К и К спорт“, и получиха вкусни чипсове от Roger’s.

Благодарение на спортния хъс и участието на всички компании се събраха точно 14 650 лв. за каузата на Holiday Heroes, за да могат хиляди семейства в нужда да посрещнат Коледа 2018 с пълна празнична трапеза.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички