Радо Стойчев се скара с един от най-добрите волейболисти в света


Радо Стойчев се скара с един от най-добрите волейболисти в света
Снимка: БГНЕС

2642 0

Голямата звезда на световния волейбол и водещ реализатор на Модена - Ървин Нгапет, се е скарал с треньора Радостин Стойчев и в момента не тренира с отбора, информират медиите в Италия.

Отношенията между двамата са се обтегнали в началото на месеца, когато Модена загуби в 5 сета срещу бившия тим на българина - Тренто. Оттогава насам воденият от Стойчев тим ниже успех след успех, но дори това не е помогнало на двамата да изгладят отношенията помежду си. Нещо повече - в последните дни Нгапет и неговият брат - Суон, не тренират с отбора.

Заради недовоството срещу Стойчев в петък българският треньор и президентът на клуба Катя Педрини са се срещали с останалите играчи и са провели над 4-часов разговор в съблекалнята на "ПалаПанини". Провелата се среща обаче не е помогнала за подобряването на взаимоотношенията между треньора и звездата.

В Италия са категорични, че ръководството на отбора е твърдо зад един от най-добрите треньори в света в лицето на Радостин Стойчев и е твърде вероятно, ако не последва промяна в отношението на Нгапет, той да бъде трансфериран в следващите няколко седмици. Азимут Модена среща Падуа на 26 декември в 13-ия кръг на италианския шампионат, в който отборът в момента дели второто място с Перуджа с по 10 победи и 2 поражения. Лидер с 11 успеха в 12 мача е шампионът Кучине Лубе Чивитанова.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички