Радо Стойчев: Не сме обречени срещу Франция


Радо Стойчев: Не сме обречени срещу Франция
Снимка: Getty Images / Guliver

1142 0

Бившият селекционер на мъжкия национален отбор по волейбол на България сподели, че очаква тежък мач срещу Франция на полуфиналите на Евроволей. Той обаче заяви, че не сме обречени и имаме своите шансове срещу "петлите".

"Франция безспорно е отборът, който се справя най-добре в Европа. Това лято се представят наистина извънредно, резултатите го показва. Мачът ще бъде тежък, което обаче не означава, че ние сме обречени", заяви Стойчев за Нова телевизия.

"Класирането за финалната четворка е фантастичен резултат. Самият факт, че сме в топ 4 заслужава уважение. Разбира се, всички се надяваме и очакваме още повече от момчетата", добави още Стойчев.

Той коментира и представянето на Ники Пенчев, въпреки личните проблеми, които има. Прави му чест в такъв момент да бъде на терена и да даде всичко от себе си. Всички трябва да сме благодарни за представянето на терена и да сме съпричастни. Той заслужава огромно уважение, но случилото се не бива да се преекспонира, защото това е една лична трагедия. Акцентът трябва да е върху резултатите на отбора.", категоричен е Стойчев.

"Големият проблем на българския волейбол е, че липсват структури, в които децата на бъдат привлечени. Сега е моментът да се създават школи, да се мисли за бъдещето, въпреки липсата на пари.", добави още Стойчев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички