Полша даде само гейм на родните национали


Полша даде само гейм на родните национали
Снимка: http://www.volleyball.world/en

945 0

България загуби последния си мач от група 10 в Лигата на нациите, който се игра в Япония. Рано тази сутрин волейболните ни национали паднаха с 1:3 от Полша (21:25, 26:24, 18:25, 19:25) и останаха със само една победа в Япония.

Срещата започна много оспорвано, като поляците си осигуриха преднина от 3 точки (8:5) при първото техническо прекъсване. Въпреки, че българите се доближиха само на точка при 7:8, не успяха да обърнат резултата в своя полза. Съперникът се възползва от шансовете си и поведе с 1-0 гейма.

Във втората част на игрището се появи диагоналът Боян Йорданов. Той зае мястото на Николай Учиков. Йорданов не беше влизал в игра от 25 май при победата срещу Китай. България успя да спечели играта на нерви и изравни резултата в геймовете.

Третият гейм започна равностойно, но поляците натрупаха солидна преднина при 16:11 и не допуснаха изненади до края. Без особени усилия поведоха в резултата 2-1 гейма.

В последната част играчите на Пламен Константинов отново стояха близо до съперника си, но му позволиха да се откъсне напред в резултата (20:15) и не успяха да се доберат до равенство в геймовете.

България игра в състав Розалин Пенчев, Алекс Грозданов, Петър Каракашев, Светослав Гоцев, Николай Учиков, Георги Сеганов и Николай Пенчев. Най-резултатен за нашия тим беше Пенчев с 15 точки.

България е на трето място в група 10 към момента, лидер е Полша с 3 победи.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички