Пламен Константинов сътвори невиждан скандал във волейболната Шампионска лига (ВИДЕО)


Пламен Константинов сътвори невиждан скандал във волейболната Шампионска лига (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС

3525 0

Треньорът на руския Локомотив Новосибирск и на националния отбор на България по волейбол Пламен Константинов сътвори нечуван скандал в Шампионска лига. Неговият тим се изправи срещу Нолико Маасейк в Белгия, като домакините спечелиха трудно с 3:0 (25:23, 26:24, 30:28).

Константинов разчиташе за тази среща предимно на играчи от школата, след като реши да запази важните си играчи за 1/4-финалния мач от Суперлигата на Русия с Динамо Москва. Въпреки това младите "железничари" играха като равни с равни, като единствено липсата на опит им липсваше в края на всеки от първите два гейма, за да затворят частта в своя полза.

Третият гейм бе най-интересен. Домакините поведоха с 21:17, но стигна до обрат и 22:23 за руския отбор. Последва изравняване на играта на няколко пъти до 28:28, а при този резултат Маркус Нилсон от Локомотив атакува, като топката тупна извън игрището, но за всички бе видно, че имаше блокада. Пламен Константинов поиска видеоповторение, при което вторият рефер показа, че игра с блокадата няма, а главният рефер даде точката на Нолико. Това накара бившият капитан на България да избухне срещу съдийските решения, което му донесе червен картон и точка за белгийците, а с това бе затворен и мача след 30:28.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички