Пламен Константинов: Имаме три чисти победи и оставаме с шанс за първото място


Пламен Константинов: Имаме три чисти победи и оставаме с шанс за първото място
Снимка: italy-bulgaria2018.fivb.com/en/

2788 0

Селекционерът на националния отбор по волейбол на България Пламен Константинов коментира победата на "лъвовете" с 3:0 над Куба в груповата фаза на Световното първенство по волейбол. Отборът ни прегази карибската държава и все още има шансове за първото място в група "D", като ще спори за него с Полша и Иран.

"Имаше желание и настроение. Натиснахме и не се отпуснахме до самия край. Не сме играли такива мачове често. Има много позитиви. Силен мач за Ники Учиков, трябваше му точно това. Дано му даде повече увереност.

Момчетата имаха огромно желание, за да си оставим шансове за следващата фаза. Това е индикация, че никой не се е предал. Трябва да се борим, не може да си позволяваме да сваляме гарда.

Направихме това, което трябваше и спечелихме три чисти победи. Оставаме си шансове за първото място. Полша е голям отбор и мачът ще бъде съвсем друг. Имат много добри състезатели, промениха си стила. Нас не трябва да ни притеснява нищо. Излизаме срещу световен шампион, няма какво да губим. Може само да спечелим", сподели Пламен Константинов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички