Пламен Константинов: Доволен съм от победата, но не и от играта


Пламен Константинов: Доволен съм от победата, но не и от играта
Снимка: FIVB.ch

990 0

Треньорът на националния отбор по волейбол на България Пламен Константинов коментира победата на тима му с 3:2 над Сърбия късно снощи в мач от Световна лига.

България поведе с 2:1 и водеше убедително в 4-тия гейм, но допусна обрат и така се стигна до тайбрек.

"Доволен съм от победата, но не и от начина, по който играхме, и от начина, по който загубихме четвъртия гейм. Ако искаме да бъдем един от най-добрите отбори, не можем да губим такива геймове, защото обикновено така можем да загубим и мачовете. Имахме добра разлика, беше ни комфортно, но в този момент трябваше да натиснем до края.

За нас беше важно да спечелим, за да продължим борбата за класиране в шестицата. Утре ще имаме много труден мач срещу Аржентина пред тяхната публика. Те ще се борят за всяка топка и ни очаква толкова труден мач, колкото днес. Не мисля, че можем да вземем лесна победа. Вече загубихме един мач срещу тях, така че се надявам, че утре ще се концентрираме във важните моменти", сподели селекционерът на България.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички