Пирин с трудна победа над ЦСКА в Суперлигата


Пирин с трудна победа над ЦСКА в Суперлигата
Снимка: БГНЕС

1042 0

Отборът на Пирин (Разлог) записа трета победа от началото на волейболната Суперлига на България. Играчите на треньора Северин Димитров се наложиха като домакини над ЦСКА с 3:2 (25:22, 20:25, 25:21, 26:28, 18:16) в най-интересния мач от четвъртия кръг.

Двата тима изиграха качествен двубой с множество обрати и класни разигравания. Домакините заслужено спечелиха първия и третия гейм след добра игра на диагоналът Илиян Преспов, както и на капитана Благовест Катранджиев. Силно включване за Пирин направи и Радослав Попов.

За гостите от ЦСКА силно играха централните блокировачи Красимир Гайдарски и Христо Цветанов, както и ветеранът Ивайло Стефанов, който се появи в игра в края на 4-та част.

В крайна сметка момчетата на Северин Димитров показаха по-здрави нерви в ключовите моменти и заслужено спечелиха срещата.

Днес се изиграха още три мача от Суперлигата. Миньор Перник поднесе изненадата, след като се наложи над шампиона Нефтохимик 2010 (Бургас) с 3:1. Тетевен Волей записа първи успех за сезона след победа с 3:2 над Арда (Кърджали), а Черно море надделя над Монтана също с 3:2 гейма.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички