От "София Тех Парк" поканили Сашо Попов на разговор за зала "Армеец"


От "София Тех Парк" поканили Сашо Попов на разговор за зала "Армеец"
Снимка: БГНЕС

1165 0

"Не сме пасивни относно ситуацията със зала "Армеец”. След мое по-остро писмо, което последно изпратих до "София Тех Парк” АД, вчера са поканили Александър Попов на официална среща". Това заяви на пресконференция председателят на ОСК ЦСКА Георги Калчев.

"Той е на това спешно свиждане и очаквам всеки момент обаждане от него, което надявам се да носи положителна новина", добави той, цитиран от БГНЕС.

За подкрепата на Министерството на младежта и спорта относно казуса със зала "Армеец", Калчев сподели:

"Няма министър досега, който да е имал отговори. С изключение може би на Лучано, който беше по-смел и поемаше инициатива. За другите просто случаят бе прекалено голям. Последният министър, който е така най-медиен от всички, също нямаше отговори и ми каза: Жоро, не може".

ОСК ЦСКА организира „Национален дебат” по въпроси свързани със спорта, здравето и възпитанието на българската младеж. Очаква се този форум да се проведе на кръгла маса, като датата на събитието ще се съобщи официално до 2-3 седмици. Поканени са председатели на Левски, Славия, Национална спортна академия и други.

На 26-и януари (четвъртък) от 18.00 часа в Централен военен клуб (Голямата зала) ще се състои церемонията по обявяването на годишните награди за най-добри спортни постижения на ОСК ЦСКА, като на церемонията ще присъства и собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички