"Металика" подгрява феновете преди мача на ЦСКА в "Арена Армеец"


"Металика" подгрява феновете преди мача на ЦСКА в "Арена Армеец"
Снимка: Getty Images / Guliver

1086 0

"Надяваме се на добър резултат в срещата. Нямаме излишни илюзии. Това е опитен отбор, разполагат и с петима чужденци. Дочуваме, че имат някакви контузени състезатели, но като цяло основният им състав е много сериозен."

Това заяви старши треньорът на волейболния ЦСКА преди срещата от 1/16-финалите за купата на CEV срещу швейцарския Амрисвил. Двата тима ще премерят сили утре, 11 януари, от 19.00 часа в столичната зала "Арена Армеец".

"Свикнали сме швейцарците да ги асоциираме с шоколад и подобни неща, но разузнавайки противника се оказа, че имат както казах петима чужденци, изобщо един средно европейски стабилен отбор", сподели още Попов.

Наставникът на "армейците" допълни, че няма проблеми със състава и ще може да разчита на всичките си волейболисти. "В отбора ни няма контузени състезатели. Голям успех за нас беше в тези студени дни, че се опазихме от контузии и грипове. Тежко е времето, но нямаме здравословни проблеми. Наехме зала "Арена Армеец" , за да покажем на всички, че ЦСКА е жив. Този мач е много по-специален за нас, защото преодоляхме много труден период през последните 5 години. Този мач е и за публиката на ЦСКА, която е важен момент в нашето оцеляване. Поради фактите, че този мач е необикновен за нас има напрежение и в момчетата и в нас, като организатори", допълни той.

Попов разкри и за специалната изненада, подготвена за зрителите, които ще посетят двубоя. Точно час преди началото на срещата любителите на рок музиката ще могат да се насладят на уникално и невиждано мултимедийно шоу за България, като в залата ще бъде представен новият албум на световноизвестната група Металика.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички