Любо Ганев разкри кое подобрение в играта на националите ни го е зарадвало най-много


Любо Ганев разкри кое подобрение в играта на националите ни го е зарадвало най-много
Снимка: БГНЕС

4110 0

Вицепрезидентът и кандидат за шеф на БФВолейбол Любо Ганев бе много развълнуван след страхотната победа на България над Сърбия с 3:2 гейма,  като сподели, че е много доволен от това, че сме допълнили доброто си представяне и със силен сервис.

"Емоцията е изключително голяма, защото съм отстрани и наблюдавам мача. Като бях състезател ми беше по-лесно, защо на полето си директно срещу противника и можеш да реагираш, а тук не можеш, защото си наблюдател. Аз съм човек, който живее с тази игра, независимо, че вече не играя волейбол повече от двадесет години. Още преди да дойде тук в Берлин казах, че България ще играе на финал. Винаги съм вярвал в отбора, особено сега като показаха тези добри игри и един елемент, който в последно време бяха позабавили – началния удар.

Имаме традиционно силна блокада и някои от последните мачове ги спечелихме, благодарение именно на добрите игри на блокада. Сега вече допълнихме още един елемент – сервис и видяхте, че резултатите са на лице. Отборът ни придобива съвсем друг облик", заяви той пред БНР.

Аз винаги съм казвал, че когато има отбора игра, колектив и сплотеност - можем да побеждаваме. Това се видя особено в този гейм, когато успяхме изоставахме с 2:7, но успяхме да наваксаме пасив от 5 точки/ Момчетата са достатъчно мотивирани и надъхани, защото залогът е един – Игрите в Токио. Да играеш на олимпийски игри е един от най-големите стимули", допълни още той.

А какво заяви капитанът на националите ни Виктор Йосифов след победата - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички