Къде и кога да гледаме България - Канада на Световното по волейбол?


Къде и кога да гледаме България - Канада на Световното по волейбол?
Снимка: http://italy-bulgaria2018.fivb.com/en/

2502 0

И днес, 23 септември, неделя, продължава участието на българския национален отбор на Световното първенство по волейбол. "Лъвовете" са във втората фаза на надпреварата, която се провежда в София.

В днешния ден съперник на националите е силният тим на Канада. Двубоят започва в 20,20 часа и ще бъде предаван пряко по БНТ 1. Тези от вас, които нямат възможност да гледат по телевизията, могат да следят България - Иран НА ЖИВО в Sportlive.bg. В другия мач от групата един срещу друг се изправят САЩ и Иран.

В първия мач от групата момчетата на Пламен Константинов победиха Иран с 3:0, но във втория загубиха от САЩ с 0:3 (20:25, 20:25, 18:25). Нашите момчета ще търсят задължителна победа срещу "кленовите листа", за да запазят шансовете си да бъдат един от двата най-добри втори тимове в турнира.

Вижте тази публикация в Instagram.

Way to go, Bulgaria 🇧🇬! The scream of victory against Finland 🇫🇮, encouraging start for the host of this #volleyball World Championship 👏🏼👏🏼👏🏼#volleyballWCHs #FIVBmensWCH #Repost @bgvolley with @get_repost ・・・ ПОБЕДААААААААА!!!!💪🇧🇬️🏐🇧🇬️💪 България започна участието си в домакинското Световно първенство по волейбол с категорична победа с 3 - 0 срещу отбора на Финландия! СЪРЦЕ, ДУША, ЗА БЪЛГАРИЯ! #VolleyballWChs #Bulgaria #Varna #volleyBULm #WeAreAllOne

Публикация, споделена от FIVB Volleyball (@fivbvolleyball) на

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички