Г-н Хайнен, "съпругата" иска развод!


Г-н Хайнен, "съпругата" иска развод!

5641 0

Германия (третият отбор в света от само преди година) дойде в столицата на България със самочувствие на бронзов медалист и в първия си мач се готвеше за погром над един отбор, съсипан от контузии. Стигна се до там, че преди мача един "съпруг" на име Витал Хайнен с усмивка на лице, самочувствие до челото и ръка на сърце обясняваше за своята "съпруга". За него всичко беше ясно. Всичко беше предначертано. Този ухилен господин говореше наляво надясно и се чувстваше действително като у дома си. И като "мъжа" в къщата.

Както се случва и в живота обаче, "съпругата" постави на мястото своя "възлюбен". И така го постави на мястото му, че той се развилня, полудя и направи всичко по силите си да тропне по масата и да покаже кой е "мъжът в къщата".

Първо реши да разиграва театрална постановка. Той много уважава своята "съпруга", за което говори и след рецитала на "възлюбената" в петък вечер. Толкова я уважава, че реши да ѝ подлива вода. До такава степен я уважава, че беше готов на всичко, да я изкара извън контрол. Толкова я уважава, че реши да разиграва театър със своята "любовница" Холандия. На нея това обаче никак не ѝ хареса. Логично, никой не обича да бъде разиграван. Жените не забравят. Но целта, уж, оправдава средствата. А всичко това с една цел - да се добере отново до "съпругата".

Тя от своя страна се изнерви. Жените не винаги съумяват да контролират емоциите си, но когато успеят и са ядосани... Бог да ви е на помощ. Така, както не беше на помощ на Чехия, която за малко не се възползва от емоционално наранената "съпруга". Но тя бързо се овладя и преодоля и този удар от своя "възлюбен".

И ето, Хайнен дойде да гледа своята съпруга във важния ѝ мач срещу "любовницата", която сам вкара в уравнението. Отново щастлив, отново ведър, дебнещ да наниже окончателно своя нож в нейния гръб. И се опита*. Видя прозорец и замахна. Даде всичко от себе си. "Съпругата" беше обляна в кръв, когато нейното сърце (Теодор Салпаров) спря за миг. И тогава той атакува - скочи срещу опита сърцето да намери свой заместник, за да продължи "съпругата" да функционира. Едва не нахлу на терена, размахвайки своя нож. И едва не успя. Но съпругата се съвзе. Леко колеблива, силно обезкървена, но с подкрепата на милиони. Сърцето беше заменено от 7 милиона малки сърца, "съпругата" се изправи и завоюва поредния си личен триумф.

А "съпругът"... съпругът продължи да беснее, защото поредният му опит да покаже "кой е мъжът в къщата" удари на камък. И удари на камък за последен път. След всичко, което преживя неговата "възлюбена". Та той беше създаден от нея. Къде беше Хайнен, къде беше Германия преди България, тяхната любима, не реши да им подаде ръка през 2011 на никому известните немци, за да може "съпругът" да се появи на волейболната карта. Не помни ли този наш "любим" къде беше през 2010 и докъде стигна със "съпружеската" помощ?

Стига вече! Г-н Хайнен, вашата "съпруга" иска развод. Но не мирен, не тих. "Съпругата" иска шумен развод. Такъв, който може да отекне в цял свят с помощта на 12 500 мощни гласа и 7 милиона малки, биещи силно сърца. Ние, г-н Хайнен, вашата "съпруга", вашият "втори дом", не ви искаме. Но искаме една последна среща. Една среща, която, обещаваме да не забравите никога. Стига веднъж да се изправите като мъж пред нас. За да ви върнем там, където ви е мястото. Далеч от дома на вашата бивша "съпруга".

* След контузията на Теди Салпаров Пламен Константинов пусна в игра Влади Иванов, който беше вписан в списъка като полеви играч. Хайнен се появи от нищото на съдийската маса, за да протестира срещу опита на българите да пуснат Иванов като либеро, след като в отборния списък като второ либеро е вписан Андрей Жеков. Той също е контузен и това наложи пускането на Влади в игра. Хайнен скочи на съдийската комисия и доведе до сериозно напрежение между треньорите на България и Холандия преди да бъде върнат отново на трибуните.

Иво Вецев, sportline.bg

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички