Дербито ЦСКА - Левски без фенове на "сините"?


Дербито ЦСКА - Левски без фенове на "сините"?

2470 0

Президентът на Левски Владимир Николов призова "сините" фенове да подкрепят отбора в дербито с ЦСКА на 18 ноември. "Преборихме се за още една победа срещу Черно море! Много ще се радваме на вашата подкрепа срещу непобедения до момента отбор на ЦСКА в петък!", написа Николов на официалната си страница във Фейсбук.

Призивът му обаче може да се разглежда като провокация, тъй като ЦСКА предупреди преди началото на първенството, че по заповед на СДВР в зала "Васил Симов" няма да бъдат допускани организирани привърженици на Левски. Миналия сезон полицията искаше да затвори за публика залата, която не разполага с изискваните по наредба три аварийни изхода. В крайна сметка Сашо Попов постави 8 камери за видеонаблюдение, а СДВР позволи достъп само на "червената" агитка. В петък ЦСКА ще има организирана публика. Това потвърди пред "7 дни спорт" говорителят на "Сектор Г" Павел Маринов. "Динамовци какво ще правят, нас не ни интересува. По принцип те нямат работа във "Васил Симов", защото има ясна позиция на СДВР по този въпрос - коментира Маринов. - Аз мога да заявя, че ние ще бъдем там и ще подкрепим отбора на ЦСКА. Ще го правим във всички възлови мачове".

В четвъртък Александър Попов ще обсъди за пореден път със Столичната дирекция на вътрешните работи мерките за сигурност по време на вечното дерби. Като недоглеждане на Националната волейболна лига може да се приеме фактът, че два часа преди мача ЦСКА - Левски-София от мъжкото първенство в петък в столичната зала "Сиконко" жените на Левски приемат ЦСКА. "Сините" обявиха, че двубоят ще се играе при закрити врата. Не е ясно обаче каква е причината и какво печели волейболът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички