България обича волейбола - разпродадоха залата за мач, в който НЕ играят "лъвовете"


България обича волейбола - разпродадоха залата за мач, в който НЕ играят "лъвовете"
Снимка: http://www.volleyball.world/en/vnl

5313 0

По традиция билетите мачовете на българския национален отбор по волейбол във Варна се изкупуват до последната бройка, но за пръв път на мач от Световното първенство бяха продадени всички пропуски за мач, в който не играят възпитаниците на "Пламен Константинов".

Привържениците на волейбола в Русе не оставиха нито един билет за невероятната битка, която ни очаква тази вечер в група B между дветовните сили Бразилия и Франция. Крайдунавският град се готви за истинско шоу и вече е пълно с фенове пред зала "Монбат Арена", която ще посрещне един от най-хубавите мачове в груповата фаза на Мондиал 2018.

Залата е с капацитет 5500 места, като билетите са привършили още в ранния следобед. В момента отчаяни фенове, които така и не са се добрали до пропуск, се опитват да си намерят билет "на черно".

И двата тима стартираха с чисти победи в първия ден на надпреварата, а залогът е първото място в групата. Изходът на мача ще бъде решаващ и за втория етап, където резултатите от груповата фаза се зачитат. 

СЛЕДЕТЕ НА ЖИВО БИТКАТА БЪЛГАРИЯ - ИРАН ТУК!

Двата тима имат изиграни 21 срещи, от тях 13 победи за Бразилия и 8 за Франция. Тази година обаче „петлите“ два пъти се наложиха над "селесао", като имат психологически превес. Днес предстои нова битка, като букмейкърите засега дават предимство на Франция.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички