Братя Братоеви: Хората искат да се откажем, но няма да стане!


Братя Братоеви: Хората искат да се откажем, но няма да стане!

1840 0

С надежда за по-здрава 2017 г. ще посрещне празниците бившият волейболен национал Валентин Братоев.

29-годишният нападател получи стрес фрактура на крака в началото на сезона, а преди 10 дни се подложи на операция. "За щастие всичко мина добре, коментира пред вестник "7 дни спорт" Валентин Братоев. - В понеделник ще ми махнат конците, а на 28 декември ще хвърля и патериците, с които се придвижвам сега".

Покрай контузията на посрещача и трудово-правните колизии на брат му Георги Братоев с полския Шчечин във волейболната общност тръгна слух, че двамата може да приключат с волейбола. "Моята контузия не е лека, но не е и толкова тежка, за да спирам с волейбола, уточни Братоев, изненадан от спекулациите по свой адрес. - С брат ми не сме си и помисляли за подобно нещо. На хората, които го говорят, явно им се иска да е така, но няма да стане".

В момента Георги Братоев е в Германия по лични дела, а Валентин се възстановява в София. Очаква се двамата да се присъединят към носителя на суперкупата Нефтохимик 2010 за втория сезон в Суперлигата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички