Братоев посочи какво не стигна на България за успех над Полша


Братоев посочи какво не стигна на България за успех над Полша
Снимка: http://italy-bulgaria2018.fivb.com/en/

1084 0

Посрещачът на националния отбор на България по волейбол Валентин Братоев посочи какво липсваше на тима ни, за да извоюва победа над Полша на Световното първенство снощи. Тимът на Пламен Константинов отстъпи с 1:3 на световния шампион, но имаше голям шанс да доведе нещата до тайбрек.

"Полша е много труден противник, а от друга страна ние не сме достатъчно уверени да играем срещу тях като равен с равен. Не е като да не сме вярвали в себе си, но когато ни притиснаха, започнахме да играем нервно. Доволен съм от представянето ни в мача, защото показахме, че имаме потенциал като отбор и можем да играем на ниво световни шампиони. Сега в следващия кръг отново ще играем срещу силни опоненти. Но няма време за разочарование. Лесно е! Ако искаме да се класираме за финалната шестица, трябва да побеждаваме силни отбори", коментира волейболистът, цитиран от сайта на турнира.

СВЕТОВНИЯТ ШАМПИОН ПОЛША ОХЛАДИ СТРАСТИТЕ С ПОБЕДА СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ

Братоев се забърка в голям скандал снощи, след като показа среден пръст на капитана на съперника Михал Кубиак. Медиите в Полша изразяват мнение, че националът ни е трябвало да бъде изгонен от мача.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички