Братоев: Показахме, че можем да бием и големите, не само Куба и Пуерто Рико


Братоев: Показахме, че можем да бием и големите, не само Куба и Пуерто Рико

1018 0

Посрещачът на българския национален отбор по волейбол Валентин Братоев изрази радостта си от победата на Иран на Световното първенство. Според него тя е била постигната благодарение на това, че всички от нашия отбор, получили шанс, са играли на високо ниво.

"Аз давам всичко от себе си, както винаги, а сега всички играят много добре. Затова победихме днес, защото имаше десет души, които се включиха феноменално. Бих отличил Скримов, който може да бъде вдъхновение. Имахме късмет в някои неща, но си свършихме и ние голяма част от нещата добре. Всички изиграха страхотен мач. Показахме, че можем да бием и силните отбори, не само Куба и Пуерто Рико", коментира Братоев след мача.

"САЩ са друга бира. Има вариант да ги победим, но има такъв и да не ги победим. Мога да ви кажа, че отборът ще остави всичко на терена, за да ги победим. Ако то не е достатъчно, значи те са по-добри от нас и закономерно ще продължат напред. Ние имаме възможност да продължим в следващата фаза и ако до днес не вярваха много, след този мач може някои да са си променили мнението. Аз лично вярвам, че можем да победим. Гарантирам ви, че ще видите един хубав волейбол, категоричен беше националът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички