Боян Йорданов: Българин трябва да води националния отбор


Боян Йорданов: Българин трябва да води националния отбор

2056 0

Българин трябва да бъде треньор на националния волейболен отбор, това смята Боян Йорданов. Ветеранът не попадна в разширения списък на селекционера Силвано Пранди за Лигата на Нациите, но за него това не е изненада. Родният състезател в момента е без отбор, а за последно се подвизаваше с гръцкия гранд Панатинайкос.

"В никакъв случай не бе изненада за мен, че не съм повикан в разширения състав. Господин Силвано Пранди не разчиташе на мен и при първия си престой в България. Не съм очаквал и сега да е обратното. Не обръщам много внимание и не се замислям върху мислите на господин Пранди. Аз знам какво мога, мисля, че съм го доказал. Имам мотивацията и амбицията да продължавам да се доказвам на волейболното игрище. Както казах – сърцето ми гори за волейбол", заяви диагоналът.

"Аз съм привърженик българин да е треньор на националния отбор, но така са преценили от федерацията. Единственото, което може да направи Пранди е да внесе игрова тактика и да внесе ред по време на мач. Със сигурност това е голям специалист, който се е доказал през годините, така че смятам, че ще го направи с опита, който има", каза още той.

"Лично мое мнение е, че в момента имаме много голям шанс да се класираме за Олимпиада. Бразилците се представят доста неубедително в последните години. Дали, че им е неудобната залата, дали ние ще играем добре срещу тях – нека си запишем този плюс на нас все пак. Аз вярвам, че ще класираме за Олимпиадата", завърши волейболистът. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички