Без фенове на ЦСКА срещу Левски в мача за Купата


Без фенове на ЦСКА срещу Левски в мача за Купата
Снимка: БГНЕС

995 0

Без публика на ЦСКА ще се играе следващото дерби във волейбола срещу Левски. Само след две седмици двата отбора излизат отново един срещу друг в мач от елиминациите в турнира за Купата на България.

Шампионатният сблъсък между Левски и ЦСКА, събрал в зала "Арена Армеец" близо 6000 зрители, постави абсолютен рекорд за всички времена. Той се превърна в най-посетения клубен волейболен мач в България в историята на този спорт."Червените" победиха с 3:1 гейма, но ще бъдат лишени от своите привърженици за следващия двубой срещу "сините".

Мач без гостуващи привърженици не е прецедент в историята на срещите между двата тима. Миналия сезон домакинският двубой на "армейците" в зала "Васил Симов" се игра без гостуваща агитка от съображения за сигурност. Пак поради тази причина шампионатният мач този сезон се проведе при закрити врата.

Левски и ЦСКА ще играят на 7 март. За сега двубоят е насрочен да се играе в зала "Универсиада", но при нейна заетост вариант е залата в Горна Малина.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички