БФВолейбол с редица жестове към феновете за Световната лига


БФВолейбол с редица жестове към феновете за Световната лига
Снимка: Eurovolleyball 2015/CEV

1367 0

Атрактивни цени, възможност за намаления и цели 900 безплатни билета за деца до 12 г. ще отпусне Българската федерация по волейбол за турнира от първа дивизия на Световната лига, който ще се проведе от 9-и до 11-и юни в Двореца на културата и спорта във Варна.

В морската ни столица ще пристигнат олимпийският шампион от Игрите в Рио – Бразилия, световният първенец Полша и борбеният тим на Канада. Тези три отбора ще се изправят срещу "българските лъвове“ в спор за първото място в Група Е.

Българската федерация по волейбол подема инициатива за привличане на възможно най-много семейства с деца в залата. За тази цел, със закупуването на един билет, възрастният ще има възможност да получи напълно безплатно и пропуск за дете до 12 години. По този начин ще се сформира т.нар. „Семеен билет“, а детето ще получи място непосредствено до това, което е закупено от възрастния.

БФВолейбол отпуска по 300 такива безплатни билети за деца до 12 г. за всеки един от дните на турнира (или общо 900 билета).

"Спомняте си какво беше по трибуните по време на Европейското първенство през 2015 г. когато в залата имаше даже бебета. Имахме възможност да представим инициативата “Семеен билет” по време на работна среща в централата на FIVB и получихме само адмирации, а другите федерации бяха посъветвани да последват примера на БФВ. Още повече, че дългосрочната стратегия на FIVB за развитие на волейбола е той да бъде позициониран като семеен спорт номер 1 в света. За това се надяваме, че комбинацията от атрактивни цени, гъвкави пакети и възможността за закупуване на “Семеен билет” ще допринесе за много усмихнати детски лица в залата във Варна, както и за много нови фенове на волейбола като цяло.“ каза за БФВолейбол маркетинг директора на Световната лига във Варна, Ивайло Цветков.

Билетите за турнира във Варна са разделени в 4 категории, а цените им са между 15 и 40 лв., което ги прави едни от най-евтините пропуски за двубои от Световната лига през този сезон. Това се подсилва и от факта, че родните фенове на волейбола ще могат да наблюдават на живо актуалните Световен и Олимпийски шампиони. Ето и цените за отделните категории:

Категория 1 - 40 лв.

Категория 2 - 30 лв.

Категория 3 - 20 лв.

Категория 4 - 15 лв.

Важно е да се отбележи, че един билет ще даде възможност на притежателя си да гледа и двете срещи от програмата за съответния ден. Българската федерация по волейбол предоставя възможност на всички фенове на волейбола да закупят и т.нар. „Пакетен билет за турнира“, който ще осигури достъп до залата за всички мачове от първия до последния ден на надпреварата. Всеки който реши да си закупи „Пакетен билет за турнира“ ще се възползва и от атрактивни намаления между 10 и 20 лв. за различните категории.

Категория 1 - 100 лв. (за всички три дни от турнира)

Категория 2 - 75 лв. (за всички три дни от турнира)

Категория 3 - 50 лв. (за всички три дни от турнира)

Категория 4 - 35 лв. (за всички три дни от турнира).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички