ВИДЕО: Българин едва не се сби със съперника си, след като го победи отново в рамките на дни


ВИДЕО: Българин едва не се сби със съперника си, след като го победи отново в рамките на дни
Снимка: Liubomir Asenov / LAP.bg

2184 0

Българският тенисист Адриан Андреев се замеси в скандал на корта, след като се наложи над Корентен Муте с 2:6, 7:6(3), 7:6(2). Това бе втора победа за сънародника ни на Чалънджър турнира във френския град Орлеан, както и над съперника, след като преди десетина дни Андреев се справи с 64-ия в световната ранглиста Муте и в Генуа.

След втората среща обаче двамата спортисти бяха близо до сериозен физически сблъсък, след като Андреев заби гръдния си кош в тялото на Муте при здрависването на мрежата, след което французинът опита да го сграбчи за гърлото. Само главният съдия предотврати нещо по-сериозно д бързата си реакция.

"Няма да се извиня за това, което стана. Когато някой те напсува два пъти, докато те гледа в очите, трябва да го накараш да разбере, че така не се прави. Той ме заплаши и ми каза да го изчакам извън корта. Е, чаках го десетина минути, но той не се появи, а беше скрит зад шестима охранители от другата страна", написа по-късно в социалните мрежи Муте.

Още от Италия двамата тенисисти имаха "закачка" помежду си и след последната точка днес страстите се нажежиха. Феновете в залата също останаха изумени от създалото се напрежение.

Вижте физическия сблъсък ТУК:

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички