Къде да гледаме финала Григор Димитров - Давид Гофен в Лондон?


Къде да гледаме финала Григор Димитров - Давид Гофен в Лондон?
Снимка: Gulliver/GettyImages

15642 0

Ракета №1 на България Григор Димитров заслужено ще играе на финал във Финалите на ATP за годината, който се провежда в Лондон. Хасковлията все още не е усещал вкуса на загубата по време на заключителната надпревара, след като спечели и трите си мача в групата, а късно снощи победи Джак Сок с 2:1 сета във втория 1/2-финал в зала "О2" в английската столица.

Това го изпрати на финал, където всички очакваха да се изправи срещу Роджър Федерер, но швейцарецът сензационно допусна поражение от Давид Гофен.

Именно белгиецът се изправя срещу на българина,  който изненадващо елиминира световния №2, и то след като беше загубил първия сет срещу него. Двамата се изправят за втори път помежду си в Лондон, като при първия случай новият №3 в света смачка Гофен след 6:0, 6:2. 

Мачът зала "О2" в Лондон този път ще започне в 20:00 часа българско време. Спорът за титлата ще бъде предаван в български ефир отново по "Мтел Спорт 1". Тези от вас, които не могат да гледат срещата по този канал, може да следят финала Григор Димитров - Джак Сок НА ЖИВО В SPORTLIVE.BG.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички