Вавринка за Григор: Сигурен съм, че му е много тежко и е тъжен


Вавринка за Григор: Сигурен съм, че му е много тежко и е тъжен
Снимка: Guliver/GettyImages

1427 0

Стан Вавринка, който ще бъде голямата звезда на DIEMA XTRA Sofia Open, се изказа много ласкаво за първата ракета на България Григор Димитров. Швейцарецът зае мястото на Гришо, след като стана ясно, че българинът няма да може да вземе участие заради контузия.

"Той е невероятен играч, много добър приятел. Двамата тренираме много заедно. Аз съм много щастлив за неговите успехи през миналата година. Той спечели някои много големи титли, като в Синсинати. Той е голям шампион. Срещу него е трудно да се играе. Надявам се, че ще продължи да подобрява своето представяне“, коментира Вавринка пред Нова тв. 

"Сигурен съм, че за него ще бъде много трудно. Вярвам, че той е тъжен, защото няма да може да вземе участие в турнира и да защитава своята титла. Сигурен съм, че ще се завърне през следващата година", добави швейцарецът.

Вавринка заяви, че голямата цел пред него сега е да си върне добрата форма след тежката контузия."Още от първия ден, след като се завърнах от Австралия работя много здраво, както във физическо естество, така и се стремя да подобрявам играта си. Чувствам се все по-добре. Нуждая се от още време, за да си върна топ формата. Доволен съм от подобрението във всяко едно отношение. Щастлив съм, че съм отново в тура".

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички