ВИДЕО: Вижте как пощурява Троицки срещу съдийски решения


ВИДЕО: Вижте как пощурява Троицки срещу съдийски решения
Снимка: БГНЕС

3450 0

Сръбският тенисист Виктор Троицки е съперникът на Григор Димитров в 1/4-финалната среща на Sofia Open. 

Очаква се тежък и емоционален двубой между двамата като се има предвид и няколко случки от близкото минало от мачове на сърбина. Троицки няколко пъти успява да сътвори уникални кавги по време на тенис турнири, главнозаради съдиите.

Миналата година Троицки изригна срещу съдията на стола в мача си от втория кръг на "Уимбълдън" с испанеца Алберт Рамос-Винолас. При 5:3 за испанеца и 30:30 в решаващия пети сет реферът на стола Дамяно Торела си навлече гнева на със свое решение.

След приключването на двубоя бесният Троицки продължи да търси сметка на Торела за загубата си от испанеца. Сърбинът дори се обърна към Торела с думите: "Ти си най-лошият съдия в света".

през 2013 година пък имаше друг подобен случай с Троицки, като тогава сърбинът си изпусна нервите и в мач срещу латвиеца Ернестс Гулбис на "Мастърс"-а в Рим.  При разиграване съдията отсъди топката на сърбина в аут, което тотално го извади извън нерви. Троицки дори взе със себе си един от операторите, за да докаже, че решението на съдията е грешно. 

Друг любопитен момент и е от двубой между Джокович и Троицки на "Уимбълдън" през 2012 година. По време на срещата фен съветва Троицки как трябва да играе.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички