ВИДЕО: Надал вдигна на крака Тайгър Уудс с изумителен удар


ВИДЕО: Надал вдигна на крака Тайгър Уудс с изумителен удар
Снимка: Getty Images/Guliver

1925 0

Атрактивните прояви на корта на Рафаел Надал са вдъхновяващи не само за обикновените тенис фенове, но и за други големи спортни звезди. Испанският тенисист успя да вдигне на крака голф легендата Тайгър Уудс с невероятно изпълнение по време на победата си над Марин Чилич на осминафиналите на Откритото първенство на САЩ.

Уудс бе в ложите на корт Артър Аш заедно със семейството си, за да гледа на живо мача на Надал, като не успя да сдържи емоциите си в края, когато Надал достигна една наглед безнадеждна топка и реализира печеливш удар покрай мрежата, а не над нея.

Този атрактивен уинър вдигна Уудс на крака и със стиснат юмрук, сякаш самият той е реализирал страхотен удар на голф игрището. Съперник на Рафа на 1/4-финалите ще бъде Диего Шварцман, който се справи с Александър Зверев.

А кога излизат на корта Григор Димитров и Роджър Федерер за своя мач на US Open - разберете в този материал на SportLive.bg

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички