Турнир по тенис на корт за аматьори с голям награден фонд стартира в Панагюрище


Турнир по тенис на корт за аматьори с голям награден фонд стартира в Панагюрище
Снимка: сдф

1690 0

За поредна година в град Панагюрище ще се проведе турнир по тенис на корт за аматьори и любители „Court Inn Tennis Challenge“. Особеното през 2018 е, че организаторите значително са вдигнали наградния фонд за участниците в размер на 3 000 лв.

„Решихме тази година да завишим нивото на турнира, като привлякохме нови спонсори, които да го подкрепят. Логично това доведе до награден фонд от 3 000 лв., който ще бъде разпределен сред участниците. Предметни награди (тениски, чанти, тенис аксесоари) ще получат всичките участници в турнира, а само класиралите се в основната схема ще си разпределят пропорционално наградния фонд, спрямо класирането им в края на турнира“ – коментира директора на турнира Бойко Николов.

Регистрирането на участници се провежда в момента и ще продължи до 31.08.2018 г. Всеки, който иска да се регистрира, може да го направи на страницата на турнира http://courtinn.bg/tennis/

Единствените условия за да бъде приета кандидатурата ви за участие в турнира е да сте навършили 16 години и да не сте били, нито сте професионален тенис състезател.

Справка в регламента на турнира показва, че победителят ще спечели сумата от 850 лв., а загубилият финала – 400 лева, докато полуфиналистите по 200 лв. Останалите средства се разпределят сред участниците загубили своите четвъртфинали, осминафинали и 16-тина финали.

Организатори на събитието са Джесика Инвест ООД и КЛА „Оборище“ със съдействието на Оптикоелектрон Груп АД и Община Панагюрище. Генерални спонсори са Оптикоелектрон Груп АД и Николов Медия ЕООД, а спонсори са Завод за Оптика АД, Бунай АД, Клип Щанц ООД и Огнена Хризантема ООД.

„До крайният срок за записване в турнира остават десетина дни. Призовавам всеки желаещ да се включи и да стане част от незабравим празник. За участниците извън града сме предвидили отстъпки за настаняване и всички услуги в комплекс „Court Inn“, чийто турнир носи неговото име, а тенис корта е точно до комплекса“ завършва Бойко Николов

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички